• open panel

Awarded CLC 2nd Floor Addition at Mountain Home VAMC, TN

 

BES D/B was award the renovation of the Community Living Center 2nd Floor Addition at the James H. Quillen VAMC, Mountain Home, TN. The scope includes the construction of the second floor addition deck area and renovations on top of the existing Community Living Center. The project will include structural modifications as the CLC was not designed to accommodate vertical expansion. The work will include demolition of existing building components, relocation of various appurtenances in the footprint of the vertical expansion, construction of new space, a new enclosed stair, and installation of all building components and finishes. The scope will include mechanical, electrical, plumbing, utility systems, and other trades as necessary.

Leave a Comment

© 2011 BES Design/Build, LLC
Powered By DynamiX